Voorzieningen

Begeleid wonen

In september 2016 hebben we onze kleinschalige zorgboerderij met woonbegeleiding en logeeropvang in deze prachtige woonomgeving gerealiseerd. Naast de hoofdwoning staat een woning die geschikt is voor twee personen begeleid wonen. Deze heeft alle faciliteiten, waaronder een woonkamer, keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De maaltijden worden samen in de hoofdwoning bereid en genuttigd.

In onze woonvoorziening streven wij naar een kleine groep met een evenwichtige samenstelling.

De bewoners kunnen bij ons een zo normaal mogelijk leven leiden met structuur en duidelijkheid in een warme huiselijke sfeer.

Hier kunnen wij 24 uurs begeleiding geven.

Logeeropvang

In de hoofdwoning hebben we ook een plek voor begeleid wonen en 3 plekken voor logeeropvang.

Dagbesteding Stee-4U

We hebben we een aparte ruimte beschikbaar voor de dagbesteding. Deze dagbesteding bestaat uit werkzaamheden met computers zoals :

Omgaan met office programma’s.Website onderhouden. Gamen. Video en beeldbewerking en vloggen of bloggen.

Tevens kunnen de deelnemers met Knex en Lego oude sets weer compleet maken en klaarmaken voor de verkoop. Dit betekent dat de sets worden opgebouwd, er wordt gekeken wat er mist en deze onderdelen worden erbij gezocht of eventueel besteld. Daarna wordt het artikel in de verkoop aangeboden op de site.

Natuurlijk is er ook ruimte omĀ andere dingen te doen zoals een spelletje spelen ,een film kijken of buiten een heerlijke wandeling maken ,dit te combineren met bv. Geocaching