Wie zijn wij?

Wij zijn Rinze en Monique Tijsma.

Wij wonen sinds 2003 in het landelijke Yde, zijn getrouwd en hebben twee zoons. Rinze heeft een academische achtergrond en Monique heeft tien jaar een eigen bedrijf gehad. Monique is in het bezit van het MBO-4 diploma, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Onze oudste zoon heeft een stoornis in het autistisch spectrum en heeft het speciaal onderwijs in Groningen bezocht. Toen we op zoek gingen naar een passende dagbesteding voor hem, liepen we vaak tegen dezelfde muren op. Te groot, te weinig uitdaging en te veel van hetzelfde.

Wij meenden dat dit anders kon en zijn toen gestart met onze eigen dagbesteding. Later hebben we dit in 2016 uitgebreid met logeeropvang voor 3 personen en begeleid wonen voor maximaal 3 personen. We hebben hier een prachtige plek in een prikkelarme omgeving die we graag met anderen willen delen. Ook krijgen ze hier de uitdaging die ze nodig hebben om verder te komen, vooral met betrekking op zelfredzaamheid en ontplooiing.

Wanneer u meer informatie wilt over onze logeeropvang of woonvoorziening, kunt u hier meer over lezen op de pagina “Voorzieningen”.

Rondom ons huis bevinden zich honden, poezen, paarden en ook kippen. Mensen met affiniteit voor dieren en groen hebben hier een prachtige plek.

Van links naar rechts: Monique Tijsma, Rinze Tijsma